skip to Main Content

NAŠ PUT...

Phoenix DOO je kompanija koja je osnovana 1989. godine i na tržištu Srbije postoji već više od 25 godina. Saradnja Phoenix tima sa prvim principalima u oblasti auto-reparature počinje 1995. godine potpisivanjem ugovora sa nemačkim proizvođačem auto-reparatur premaza SPIES HECKER GmbH. Nedugo zatim, Phoenix je kao prvi potpisnik ugovora za uvoz i distribuciju 3M Automotive programa proširio svoj asortiman u oblasti pratećih materijala za auto-reparaturu. Od juna 2000. ovaj asortiman proširujemo ugovorom sa italijanskom kompanijom USI Italia, sa japanskom kompanijom ANEST IWATA, koja izrađuje vrhunske pištolje i opremu za lakiranje, kao i italijanskom fabrikom filtera za komore VEFIM.

2002. godine smo ostvarili saradnju sa nemačkom firmom HERKULES koja proizvodi najkvalitetniju opremu za servisne radionice kao što su: pneumatske dizalice, centralni i mobilni usisivači, mašine za pranje pištolja itd. Iste godine, u svoj proizvodni program Phoenix uvodi proizvode iz grupacije HEDSON Technologies, kao što su IRT – visoko-kvalitetne infra-crvene lampe za auto-reparaturu i DRESTER – vrhunske aparate za pranje i čišćenje opreme za lakiranje.

RAZVOJ

Još jedan veliki ugovor potpisujemo 2005. godine sa drugim nemačkim proizvođačem auto-reparatur premaza STANDOX GmbH čime upotpunjujemo prisutnost kod svih velikih proizvođača automobila na najvišem profesionalnom nivou. Narednih godina u svoj asortiman dodajemo još nekoliko velikih svetskih brendova kao što su CHALLENGER – kompletan asortiman boja i lakova razvijen u laboratorijama SPIES HECKER i STANDOX brendova, odličnog odnosa cene i kvaliteta, zatim britanski brend DEVILBISS – jedan od vodećih svetskih proizvođača pištolja i opreme za lakiranje, DYNABRADE – američki proizvođač pneumatskih alata vrhunskog kvaliteta, EMM Automotive – holandski brend koji obuhvata kompletnu prateću opremu za lakirerske radionice, kao i BERNARDO ECENARRO – španska fabrika farbarskih materijala za auto-reparaturu, ujedno i jedan od vodećih svetskih proizvođača svih vrsta industrijskih premaza sa veoma širokim poljem primene.

Phoenix o nama

NAŠA VIZIJA

Sve kompanije koje zastupamo imaju svoje ugovore za velikim brojem proizvođača putničkih i komercijalnih vozila.

Naša vizija je da budemo glavni i omiljeni partner svih velikih i eminentnih dilera automobilskih brendova, kao i manjih lakirerskih radionica na teritoriji Republike Srbije. Ugovori koje imamo sa svim našim ino-partnerima nam svakako to omogućavaju kroz široku paletu proizvoda i podršku koju možemo da pružimo svakom našem uvaženom klijentu. Obzirom na širinu asortimana proizvoda možemo da odgovorimo svakom zahtevu naših korisnika, kako kvalitativno najzahtevnijim, tako i onim okrenutim ka ekonomski prihvatljivijim rešenjima.

Nadamo se da ćete sa nama biti zadovoljniji, efikasniji i uspešniji u svakodnevnom radu i da ćemo zajedno napredovati iz dana u dan. Smatramo to našom misijom!

 

S poštovanjem,

Back To Top