skip to Main Content

USI ITALIA

USI komore za farbanje
USI komore za farbanje

USI ITALIA, osnovana 1969., je kompanija specijalizovana za dizajn, proizvodnju i prodaju komora za lakiranje automobila i komercijalnih vozila, pripremnih stanica i drugih pomoćnih sistema za upotrebu u industriji i pojedinačnim servisima. Naša centrala se nalazi u Veroni, Italija. Tu je smeštena kompletna struktura koja obuhvata planiranje i dizajn, automatizovanu proizvodnju, objekte za testiranje proizvoda, istraživanje i razvoj, marketing, prodaju i post-prodajne usluge.

Prisutni smo u Italiji direktno, uz pomoć sopstvenih kadrova, a na svim velikim tržištima kroz razvijenu mrežu veštih uvoznika, i ostvarujemo dobre prodajne rezultate na tržištima kao što su Italija, Španija, SAD, Brazil, Nemačka, Rusija, države istočne Evrope, Ujedinjeno Kraljevstvo, Meksiko, Južna Koreja. USI ITALIA je otvorila svoje divizije na 3 pojedinačne strateški važne lokacije :

USI BRASIL (u Brazilu),

USI IBERIA (u Španiji),

USI of NORTH AMERICA (u SAD).

Naša kompanija je započela svoje aktivnosti u oblasti komora za lakiranje i još od tada naša svrha je bila jasna : dizajn i proizvodnja proizvoda koji mogu da zadovolje potrebe krajnjih korisnika, održavajući nepromenjen rezultat i pouzdanost tokom vremena. Znamo da su u današnje vreme sve važniji produktivnost, ušteda u utrošku energije i smanjenje troškova rada u procesu reparacije vozila.Razvili smo asortiman proizvoda specijalno posvećen zadovoljavanju ovih potreba.

Štaviše, naš cilj je da našu kompaniju predstavimo svim potencijalnim kupcima kao pouzdanog, kredibilnog, kompetentnog i profesionalnog partnera, da ih podržimo u investicionim odlukama, i stoga nudimo svim potencijalnim kupcima kompletan asortiman dodatnih usluga, kao što su usluge savetovanja, dizajna i izgleda servisa na osnovu pojedinačnih potreba svakog kupca. Ove usluge su veoma dobro prihvaćene, ne samo od strane lakirerskih servisa, već i od proizvođača automobile i njihovih dilera, sa kojima je USI ITALIA uvek održavala konstantne i produktivne odnose.

Za proizvodnju svojih sistema, USI ITALIA je definisala standarde i dobavljače sirovina koji su skladu sa pojedinačnim referentnim standardima.

Ove specifikacija sumiraju najstrožije nacionalne i međunarodne standarde vezane za mehaničke, električne i instalacione karakteristike.

Usaglašenost sa ovim standardima je dovela do posedovanja ETL sertifikata (SAD), CE sertifikata (Evropska Zajednica) i standarda kvaliteta ISO 9001, odobrenog od strane istaknutog sertifikacionog tela D.N.V.

Back To Top