skip to Main Content
Phoenix- Sistemi Lakiranja

Reparacija vozila u jednom danu – mit ili istina?

Ukoliko ste se nekada našli u situaciji da ste morali da ostavite auto radi reparacije u lakirerskom servisu, sigurni smo da ste imali nedoumicu kako da premostite period čekanja na povrat Vašeg vozila. Ovo je realan izazov današnjice, pojačan činjenicom da se veoma brzo živi i da je vreme provedeno u putu između tačaka interesa nekada potrebno smanjiti na minimum. Pored toga što ne želite da se odvojite od svog ljubimca na više od jednog ili dva dana, postoje i poslovi koje treba da završite, a za koje Vam je potrebno Vaše vozilo što pre.

Neophodno je imati na umu da je reparacija vozila kompleksan i zahtevan posao i da se ne može uraditi kvalitetno ukoliko se ne ispoštuju svi neophodni koraci za vraćanje repariranog ili zamenjenog dela u fabričko stanje. Ovo često može da bude dug proces, u zavisnosti od tipa popravke i nivoa oštećenja kao i od specifičnosti nijanse vozila. Zadatak naše kompanije je da profesionalcima koji se bave lakiranjem vozila olakšamo ovaj posao i ponudimo rešenja koja mogu znatno ubrzati celu popravku. Ovo radimo uz transfer najsavremenijih tehnologija koje se koriste u svetu, i podršku u primeni ovih tehnologija.

U asortimanu Phoenix-a, pored mnogih visoko-kvalitetnih materijala, odobrenih od strane proizvođača automobila širom sveta, uvrštavamo nove, brze materijale, koji mogu pomoći da se vreme reparacije skrati i na taj način ostvari ušteda vremena i podigne efikasnost u servisu. Fileri i bezbojni lakovi koje je u redovnom procesu potrebno ispeći u komori za farbanje ili ostaviti preko noći da se osuše, sada dobijaju novu, brzu alternativu uz Standox VOC Pro Filer ubrzivač i Standox VOC Xtreme bezbojni lak.

Standox_VOC_Pro_Filler

 

Dobro poznati Standox VOC Pro filer U7530 je dokazan i visoko kvalitetan 2K Standox filer. Karakterišu ga dobra mogućnost zapunjavanja i odlična vertikalna stabilnost. Ove godine dobija pojačanje u vidu ubrzivača U7535 sa kojim se može postići veoma veliko smanjenje u vremenu sušenja – na samo 30 minuta pri sobnoj temperaturi od 20°C. Na ovaj način se štedi gorivo koje biste koristili za podizanje temperature u komori na 70°, kao i vreme u kom možete raditi druge poslove i povećati broj urađenih automobila.

 

 

sxxtremecleark9580xtreme300dpi

 

Drugo pojačanje asortimanu je novi bezbojni lak – Standox VOC Xtreme lak K9580. Ovaj lak je deo najnovije tehnologije Standox-a i napravljen je specijalno za brze reparacije. Karakteriše ga veoma kratko vreme sušenja – 45-60 minuta na sobnoj temperaturi od 20°C, ili samo 5-10 minuta uz korišćenje komore i podizanje temperature lima na 60°. Još jedan Standox alat koji Vam pomaže da uštedite vreme i energiju i povećate efikasnost u servisu.

 

Podelite sa nama Vaša iskustva u korišćenju Standox materijala.

 

Pogledajte tehnička uputstva za gore pomenute komponente:

Standox-VOC-Pro-Filler

Standox-VOC-Xtreme-Clear

 

This Post Has 0 Comments

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Back To Top