skip to Main Content

CHALLENGER

Phoenix- Challenger Srbija
Phoenix- Challenger Srbija

Challenger je kompletan sistem reparacije, uključujući mašinu za mešanje boja i sve potrebne alate za pronalaženje prave nijanse. Visoko konzistentan i pouzdan kvalitet proizvoda baziran na tehnologiji Axalta Coating System-a. Sistem koji sadrži dobro izbalansirane komponente za pravljenje boja u konvencionalnoj bazi i u 2K MS tehnologiji.

Osnovne karakteristike ovog sistema su lakoća upotrebe uz jednostavne odnose mešanja proizvoda, široko polje primene za sve uslove, pakovanja prilagođena zahtevima tržišta i veoma atraktivna cena.

Challenger alati za pronalaženje odgovarajuće nijanse su u skladu sa najsavremenijim tehnologijama i sastoje se od sledećih elemenata :

  • OEM kolor dokumentacija – osnovne nijanse boja – preko 4.000 nijansi
  • Varijant kolor dokumentacija – originalno farbane kartice sa svim varijantama nijansi, raspoređene po proizvođačima vozila – preko 8.000 farbanih kartica
  • Poster za nijansiranje
  • Challenger software za pronalaženje receptura
  • Spektrofotometar za snimanje uzoraka i pronalaženje odgovarajuće nijanse boje prema snimku

Challenger sistem lakiranja predstavlja odličan izbor za kvalitativno zahtevne, a ekonomski osetljive klijente, uz manju početnu investiciju u lager i odlične karakteristike proizvoda, kontrolisane od strane Axalta Coatings System hemijskog koncerna.

Phoenix- Challenger Srbija

Linkovi i materijal za preuzimanje:

Challenger websajt

Brošura

Svi brendovi:

Back To Top