skip to Main Content

SPIES HECKER

Spies Hecker je jedan od vodećih svetskih proizvođača boja i lakova za autoreperaciju sa tradicijom od preko 130 godina postojanja. Spies Hecker nudi svojim korisnicima program podrške 24 sata, obuku u trening centrima Evrope  i seminare kod korisnika uz stručne instruktore.

Proizvodi

Spies Hecker obezbeđuje za Vas kompletan asortiman proizvoda, za svaku oblast aplikacije. Svaki proizvod je pouzdan i jednostavan za primenu, isplativ i iznad svega apsolutno tačan u koloristici. Sistematska rešenja po meri počev od kitova i prajmera, špric kitova, učvšćivača, završnih lakova u bojama i bezbojnih lakova, pa sve do razređivača i sredstava za čišćenje podloge – garantuju uvek perfektnu aplikaciju.

  • MS tehnologija

Odlikuje je jednostavnost i univerzalnost primene. MS tehnologija se smatra standardom u tehnologiji za reparaciju.

  • HS tehnologija

HS boje imaju mnogo viši sadržaj čvrstih čestica nego MS boje. Na ovaj način redukuje se broj potrebnih nanosa, a samim tim potrošnja materijala drastično opada – čak do 30 %

  • Tehnologija „vodene“ baze

Ova tehnologija postavlja nove standarde u domenu prvoklasnih rezultata, jednostavne primene i visoke isplativosti. To je tehnologija koja zbog niskih vrednosti rastvarača, koje sadrži, ne zagađuje prirodu i okolnu sredinu. Dovoljan broj nanosa za efikasnu aplikaciju je 1.5 ruka, a ušteda u materijalu pri tom ide čak do 20 %, pri tom su troškovi smanjeni jer postoji mogućnost upotrebe preostalog materijala.

Program pratećih proizvoda

Dopunjujući naše farbarske proizvode, prateći program čini Vaš svakodnevni rad lakšim. Spies Hecker mašine za mešanje boje, kolor dokumentacija ili „CR Plus“ softver za Vaš kompjuter koji sadrži preko  160.000 kolor formula – su samo nekoliko primera iz naše široke ponude.

Phoenix- Spies Hecker Srbija

Linkovi i materijal za preuzimanje:

Spes Hecker websajt

Katalog

Svi brendovi:

Back To Top