skip to Main Content
Phoenih- BESA Urki System

BESA URKI-SISTEM

Kompanija Phoenix je poznata svojim klijentima kao snabdevač auto-lakirerskih radionica svim potrebnim farbarskim i pratećim materijalima, kao i alatima, komorama za farbanje i ostalom pratećom opremom. U svojoj ponudi ima proizvodni asortiman velikog broja inostranih brendova, sa ciljem da za svaku namenu i različite ekonomske zahteve ponudi adekvatno rešenje. Naš asortiman auto-boja su do sada činili renomirani brendovi Standox i Spies Hecker, kao i brend Challenger koji je prilagođen kvalitativno zahtevnim, a ekonomski osetljivijim klijentima.

U 2017 godini. u naš proizvodni asortiman je uveden još jedan brend boja, ovog puta kao iskorak u ponudu materijala za industrijsko tržište. Dugogodišnja saradnja u oblasti materijala za auto-reparaturu sa Španskim proizvođačem Bernardo Ecenarro (BESA) je proširena uvođenjem sistema boja za industrijsku namena – URKI-SYSTEM. Ovaj sistem boja je sačinjen od 27 pigmenata boja i preko 70 različitih vrsta veziva, koja pri mešanju sa pigmentima stvaraju premaze sa svojstvima prilagođenim različitim vrstama namene, podlogama na koje se nanose, načinu aplikacije itd. Ono što je dodatna prednost ovog sistema je sertifikacija pojedinih tehnologija u skladu sa standardom EN ISO 12944, od strane nezavisnih hemijskih laboratorija. Uz pomoć ove vrste podrške, možemo standardizovati ponudu za svaku vrstu zahteva – različite lokacije primene, vlažnosti vazduha, trajnosti u određenim atmosferskim uslovima, nivou sjaja itd.

 

Ceo sistem boja prati i izbor pripremnih materijala kao što su Epoksi prajmeri, Brzosušeći prajmeri, Shop prajmeri itd. Klasifikacija tehnologija je podeljena u 3 celine :

  1. Sistemi sa 1K prajmerima
  2. Sistemi sa 2K prajmerima
  3. Sistemi bez prajmera – direktno prijanjanje na podlogu

 

Korišćenjem URKI-SYSTEM-a, moguće je dobiti više od 12,000 nijansi boja po različitim kolor kartama (RAL, Pantone, Afnor, NCS, Color Truck…). Za pripremu traženih nijansji koristi se specijalni software razvijen od strane proizvođača BESA, a uz pomoć preciznih elektronskih vaga koje mere količine do preciznosti od 0.1 gr.

Pogledajte asortiman

Pozivamo vas da dođete u našu maloprodaju na Novom Beogradu da se upoznate sa novim mix sistemom i pronađete rešenja za izazove koji su pred vama.

This Post Has 0 Comments

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back To Top