skip to Main Content

STANDOX

Phoenix- Standox Srbija

Fascinacija. Strast. Entuzijazam.

Za nekoga  su to samo automobili, ali za nas – to je poseban svet! Gledati, slušati i osećati kako taj svet svakim danom oživljava. Koristeći inovativne proizvodne tehnologije, Standox kombinuje visok kvalitet sa izvanrednim profesionalnim rezultatima širom sveta. Standox sistemi lakiranja pokrivaju širok spektar primene za potrebe modernih lakirnica. Pored Standoblue, naše najnovije tehnologije vodene baze, imamo i već dokazanu Standohyd Plus vodenu bazu i Standox konvencionalnu bazu, kao i Standofleet sistem za komercijalna vozila. Svi naši proizvodi imaju jednu zajedničku karakteristiku – efikasnost u lakirnici i dugotrajne rezultate. Takozvana „ 1 Visit application“ tehnika omogućava skraćenje vremena nanošenja, od filera do bezbojnog laka i odobrena je od strane vodećih proizvođača automobila. Naš blizak odnos sa auto-industrijom i partnerstva koja smo razvili sa proizvođačima omogućavaju kvalitet proizvoda odobren od strane proizvođača.

Lakirerski servisi pronalaze tačne nijanse boje uz pomoć tradicionalnih alata kao što je Standox kolor box, ili digitalno, koristeći naše spektrofotometre povezane na Standowin IQ kolor software. Svakako, krajnji rezultat je preciznost.

Standox identifikuje trendove u privredi i omogućava svojim kupcima da idu u korak s vremenom, bilo uz korišćenje mat boja ili boja sa specijalnim efektima, ili uz pomoć inteligentnih alata kao što su sistemi elektronskog mešanja i doziranja boja koji računaju recepture do nivoa preciznosti od stotog dela grama.

Jedna od naših specijalnosti su i oldtajmeri.

Standox održava seminare i piše uputstva za profesionalno korišćenje proizvoda, bazirano na iskustvu od preko 60 godina i velikom datotekom boja kroz istoriju. Prenos znanja i pravih tehnika je veoma važan za naše učenike i veliki deo vremena posvećujemo tome. Držimo seminare o tehničkim i o menadžment temama u preko 60 trening centara širom sveta.

Lakireri mogu iskoristiti podršku Standox-a u svojim lakirerskim servisima, kao i putem interneta, koristeći Mikey program elektronskog učenja. Obzirom da rezultati lakirerskog servisa prevazilaze samo primenu proizvoda, naš Standox konsalting pomaže u utemeljenju staze ka uspehu.  Mi smišljamo pakete koji daju odgovore na pitanja marketinga, prodaje i menadžmenta.

Uz Repanet, Standox je izgradio mrežu međunarodno prepozatih lakirerskih servisa sa preko 600 članova u 16 zemalja širom Evrope. Repanet servisi su atraktivni partneri za flote, lizing kuće i osiguravajuća društva.

Standox je Vaš partner za kvalitet. Proizvedeno u Nemačkoj. Držimo se prenosa naših veština i tehnologije iz Nemačke u sve ostale krajeve sveta.

Standox – Umetnost lakiranja

Phoenix- Standox Srbija

Linkovi i materijal za preuzimanje:

Standox websajt

Svi brendovi:

Back To Top