skip to Main Content

ANEST IWATA

Phoenix- Anest Iwata Srbija

Vrhunska japanska tehnologija proizvela je pištolje i drugu opremu za lakiranje čija upotreba doprinosi značajnoj uštedi materijala za lakiranje kao i vremena potrebnog za rad. Posebna pažnja je posvećena poštovanju propisa o zaštiti životne sredine.

Zahvaljujući tome, IWATA proizvodi plasiraju se širom sveta. Kvalitet pištolja za lakiranje overava svojim sertifikatom MIRRC (Motor Insurance Repair Research Center), Thatcham, Velika Britanija. Dokaz više o kvalitetu IWATA-ine opreme predstavlja činjenica da je FIAT iskoristio da opremi svoju liniju za lakiranje vozila.

Neke od karakteristika ovih sjajnih pištolja su:

  • male težine ( W400 – 440 g)
  • lagani za korišćenje
  • veoma fina atomizacija testirana od strane vodećih proizvođača boja
  • vrlo mala potrošnja vazduha
  • koeficijent prenosa materijala do 92% (High T.E.C.)

Proizvodni program IWATA-e osim pištolja, obuhvata i različite vrste pumpi za boju (dijafragmalne i „airless“), pištolje za industriju (automatizovane i robotizovane linije lakiranja), pištolje za elektrostatičko nanošenje materijala kao i pištolje za peskaranje. U ponudi su i infracrvene kratkotalasne grejalice različitih veličina i jačina, kao i mašine za pranje pištolja i ostali sitni alati za upotrebu u lakirerskom servisu.

Back To Top