skip to Main Content

DEVILBISS

Phoenix-Devilbiss-Srbija
Phoenix-Devilbiss-Srbija

DeVilbiss istorijat

Osnovan je 1888 kada je Dr. Allen DeVilbiss, fizičar iz Ohaja iskombinovao lopticu, cev i osnovu uljne kantice da bi stvorio prvi raspršivač za zdravstvenu upotrebu.

Godine 1907, Thomas DeVilbiss, istraživač, je eksperimentisao adaptirajući originalni raspršivač da bi proizveo pištolj za farbanje koji će odgovoriti izazovima farbarskih veština. Masovna proizvodnja je bila u usponu u ovo vreme i pištolj za farbanje Thomas DeVilbiss-a se pokazao kao revolucionarni dodatak primeni farbarskih i lakirerskih materijala za nameštaj i automobilsku industriju. Aplikacija laka je smanjila vreme sušenja na sate, umesto nedelja, a aplikacija boje je zamenila nanošenje četkom, pomažući stvaranju novih poslova i povećanju produktivnosti u proizvodnji.

Od tada, DeVilbiss je održao svoje posvećenje inovativnim tehnologijama. DeVilbiss tim inženjera koristi iste alate za dizajn koji se koriste za razvoj NASCAR sistema sagorevanja, zajedno sa NASA sistemom sagorevanja za svemirske kapsule. U kombinaciji sa svojom umetničkom proizvodnom mašinerijom, nastavlja da proizvodi najnaprednije pištolje za farbanje koji se mogu videti u današnje vreme.

DeVilbiss proizvodi se koriste sa nezapamćenim uspehom u oblasti reparacije automobila. Devilbiss oprema omogućuje izuzetno raspršivanje materijala sa visokim procentom čvrstih čestica što proizvodi visoki sjaj završnih premaza. DeVilbiss oprema je optimizovana da praktično eleminiše oblake i curotine pri korišćenju baze i da pri tom omogući izuzetno pogađanje nijanse.

Do danas, DeVilbiss nastavlja da postavlja standarde za lakiranje kroz svoje istraživanje i razvoj, inovativne proizvodne linije i posvećenje servisu kupaca.

Phoenix-Devilbiss-Srbija

Linkovi i materijal za preuzimanje:

Devilbiss websajt

Liflet

Poster

Flajer

Svi brendovi:

Back To Top