skip to Main Content

HEDSON

Phoenix- Hedson Srbija
Phoenix- Hedson Srbija

Hedson Technologies pruža rešenja i visoko kvalifikovan asortiman proizvoda za limarsko-farbarske radionice, vulkanizerske radnje, garaže i industrijske primene.

Naši brendovi, Drester, Herkules, IRT i Trisk podrazumevaju rešenja bazirana na dugogodišnjem iskustvu na tržištu sa visoko-tehnološkim sadržajima, superioran kvalitet i posvećenost stvaranju prave vrednosti za naše kupce.

Naše proizvode karakteriše kombinacija kvaliteta, učinkovitosti, efikasnosti i pouzdanosti. Svi proizvodi su razvijeni s namerom da ponude kupcu širi spektar mogućnosti u ostvarivanju boljeg rezultata u svakodnevnom radu i boljeg radnog okruženja ; „Mi unapređujemo svakodnevicu profesionalaca“

Razvijamo i proizvodimo svoja rešenja u cilju osiguravanja bezbednosti, efektivnosti i lake upotrebe proizvoda. Konzistetno radimo na pronalaženju novih rešenja koja unapređuju produktivnost naših kupaca i koja su pogodna za okolinu. Naši proizvodi su, shodno tome, usklađeni sa međunarodnim zahtevima i standardima i proizvedeni u skladu sa ISO 9001 i ISO 14001.

Phoenix- Hedson Srbija

Svi brendovi:

Back To Top