skip to Main Content

DYNABRADE

Phoenix- Dynabrade Srbija
Phoenix- Dynabrade Srbija

Osnovan 1989, Dynabrade Europe je kancelarija u Luxemburgu odgovorna za Evropu, Srednji Istok i Afriku u oblastima prodaje, marketinga, pružanja podrške kupcima, skladištenju i reparaciji svog asortiman proizvoda.

Dynabrade je zadobio reputaciju i vodeću poziciju uz kontinuirane inovacije u dizajnu i proizvodnji jedinstvenih ručnih pneumatskih alata od 1969.

Naša kompanija dizajnira alate za širok spektar tehničke primene kao što je sečenje, brušenje, poliranje itd. Naši alati se upotrebljavaju u automobilskoj industriji, avio industriji, brodo-industriji itd. za postizanje kvalitetne obrade raznih materijala kao što su metal, drvo, plastika, guma, kamen, staklo, fiberglas i kompozitni materijali.

Zahvaljujući konstantnom istraživanju i razvoju, Dynabrade proizvodi najpouzdanije, dugotrajne i ergonomske alate na tržištu, koji su dostupni kroz profesionalnu mrežu distributera širom sveta. Garantujemo da svi naši alati ispunjavaju ili čak i prevazilaze standarde zdravstvenih i bezbednosnih regulative. Zajedno sa našim kupcima, definišemo najbolja rešenja za njihove proizvodne procese, ostvarujući perfektne rezultate i unapređujući produktivnost.

Phoenix- Dynabrade Srbija

Linkovi i materijal za preuzimanje:

Dynabrade websajt

Katalog

Svi brendovi:

Back To Top